Tuesday, January 09, 2001

Assalamualaikum and a very good morning to all my friends (macam le ade org baca heheh)
well today and the last few days memang le sebok. Very hectic life! emm Banyak betul keje kene siapkan tapi apalah daya semuanya kene disiapkan jugak. Emm entah la kalau nak kata org lain tak tolong... tolong la jugak tapi still kita byk jugak keje.. kenapa yer?
Dah la aku ni jenis yg kalau buat keje tu buat bebetul jadik bila org lain buat aku nak org tu pon kene commit cam mana aku commit jugak. iskk saba je la kan aku ni.... tapi tak boleh nak dibantu...


Dua tiga hari ni asyik teringat Yang jer.. entah la kenapa.. nak call em malas laaa... takmo aa kacau org kan emmm entah laaaa
sayang tu sayang lagi emm tak tahu la.. kita merancang jer tuhan yg tentukan semua.
Instinct aku dengan dia memang kuat gile tuhan jek yg tahu. Semalam tetiba je teringat kat dia sambil naik moto dgn adik aku tu tetiba je teringat kat dia.. dulu-dulu dia penah cakap.. dia kata dia akan call aku bila rindu dia dah tak tertahan lagik.. emmm aku tersenyum sendiri je bila teringat yg tu.. aku tau dia sure tak call aku dah sebab dia dah ada girlfriend. So aku pon lepas tu lupa la pasal dia. sampai umah penat gile.. solat maghrib lepas tuh tolong adik buat keje sekolah lepas tuh tgk tv jap. dah boring tgk tv aku solat isyak lepas tu terus boommmmm tido. Sebelum tido tu aku setkan handphone aku kepada discrete mode sebab tak nak org kacau..and aku pon tidola dgn nyenyaknya... Mlm tu tetiba je aku terjaga and aku tgk handphone aku yg kat sebelah aku tuh sempat lagi nak check ade tak miss call.. rupanya ade.. iskkkkkk 4 miss call. sempat check tu walaupon tgh mamai lagik. emm one of it is from my Yang.. warghhhhhhhhh....... hampir segar la pulak hehehehe. emm nanti sambung a anak gi makan kfc japp.. byeeee