Tuesday, January 09, 2001

Assalamualaikum and a very good morning to all my friends (macam le ade org baca heheh)
well today and the last few days memang le sebok. Very hectic life! emm Banyak betul keje kene siapkan tapi apalah daya semuanya kene disiapkan jugak. Emm entah la kalau nak kata org lain tak tolong... tolong la jugak tapi still kita byk jugak keje.. kenapa yer?
Dah la aku ni jenis yg kalau buat keje tu buat bebetul jadik bila org lain buat aku nak org tu pon kene commit cam mana aku commit jugak. iskk saba je la kan aku ni.... tapi tak boleh nak dibantu...


Dua tiga hari ni asyik teringat Yang jer.. entah la kenapa.. nak call em malas laaa... takmo aa kacau org kan emmm entah laaaa
sayang tu sayang lagi emm tak tahu la.. kita merancang jer tuhan yg tentukan semua.
Instinct aku dengan dia memang kuat gile tuhan jek yg tahu. Semalam tetiba je teringat kat dia sambil naik moto dgn adik aku tu tetiba je teringat kat dia.. dulu-dulu dia penah cakap.. dia kata dia akan call aku bila rindu dia dah tak tertahan lagik.. emmm aku tersenyum sendiri je bila teringat yg tu.. aku tau dia sure tak call aku dah sebab dia dah ada girlfriend. So aku pon lepas tu lupa la pasal dia. sampai umah penat gile.. solat maghrib lepas tuh tolong adik buat keje sekolah lepas tuh tgk tv jap. dah boring tgk tv aku solat isyak lepas tu terus boommmmm tido. Sebelum tido tu aku setkan handphone aku kepada discrete mode sebab tak nak org kacau..and aku pon tidola dgn nyenyaknya... Mlm tu tetiba je aku terjaga and aku tgk handphone aku yg kat sebelah aku tuh sempat lagi nak check ade tak miss call.. rupanya ade.. iskkkkkk 4 miss call. sempat check tu walaupon tgh mamai lagik. emm one of it is from my Yang.. warghhhhhhhhh....... hampir segar la pulak hehehehe. emm nanti sambung a anak gi makan kfc japp.. byeeee


Saturday, December 30, 2000

entah laaaa

Sunday, December 03, 2000

Assalamualaikum...

Hari ni Isnin sekang ni pukul 10.45am. Aku kat opis. Entah la kenapa ari ni memula tu pagi aku rasa malas sangat nak pegi keje tapi bila difikirkan semula emm lebih baik la aku pegi lagipun byk lagi kerja yang perlu diselesaikan and kalau tak pergi nanti aku jugak yang susah.

Hari ni aku bengang dengan ade la sorang mamat ni. Sesuka hati dia jer nak datang lambat. Iskk apa dia ingat ni opis mak ayah dia kot. Nak datang lambat tu lantak laa tapi masalahnya dia menyusahkan aku. Emm well tempat aku keje ni ade dua main business. Satu buat training satu lagi buat system development. Emm mamat seko ni bawah training. opis waktu bukan bulan puasa bukak kol 9 abis kol 5.30pm tapi bulan puasa ni bukak kol 8 pagi. Korang nak tahu tak, mamat ni waktu tak bulan puasa dia sampai opis kol 10 pagi atau pon 11 pagi. paling awal dia sampai pukul 9.45 pagi. Bulan puasa ni lagi best! Dia masuk keje kol 10 iskk saba jerr... ari ni lagi best until now tak sampai lagik opis iskk dah pukul 12 tengahari! Saba jerrrrrr............... Tak dapat la cik nak nolong eh tuuuuuu. Emmm... nak dijadikan cerita dia nih kalau tak dia dtg lambat dia terus tak dtg alasan dia kete rosak la... MC laaa... asyik MC jer btg idung MC pon takde. Saba jer laaa..

Apa agaknya aku nak handle org macam ni haaaa.....

oklah yer.. jumpa lagik...

aku yg sedikit tensen!

Saturday, December 02, 2000

Ari ni Ahad aku gi jugak keje..somehow I dont know why I am here in my office on Sunday. Well emm masa study dulu takde la rajin sgt. Emm tapi I realized I changed a lot since I work in Jln Ampang where everyone in the office bergantung kepada aku sebab depa ni tak ramai yg tau IT. So sejak tu la kot and until now.. itulah aku.. Ayu.

Emm and dalam masa yang sama aku terpaksa mengurangkan social life aku. And aku realize jugak yg aku byk jugak la ilang kawan but I think la kan.. no matter what happen the 'friends' should always be friends kan/ betul tak? korang setuju tak dengan apa yg aku tulis ni.

Ari ni aku chat dengan sorang kawan aku Radzi nama dia and dia ade comment sket la.. pasal akunya definition on Real Friend. According to him.. real friend is someone you grew up with. Abih tu kengkawan aku yg kecik kecik dulu seme dah kawen and ade yg dah lost contact. Camner yer...

Hari ni jugak aku rasa sayu sebab aku rasa aku lonely emm entah la kenapa yer rasa camni. Camner nak ilangkan rasa lonely ni yer..

oklah till then...



Assalamualaikum and Happy Bulan Ramadhan and happy Fasting.

Zirap hehehe akhirnya aku amik keputusan nak buat jugak macam nih hehehe ampesh tak aku. Nanti la bila aku ade byk lagik masa aku leh le cantik kan akunya web site ni.. tologn promote ek hehehehehe

ok itu jer